panoramic-header-image-for-was-website-2019

Onze winterseizoen banen

Hier vind je alle informatie over onze banen voor aankomende winter in het buitenland.

Wil jij wonen en werken in de prachtige bergen en het magische winterlandschap van Lapland? Dan ben je bij Workaseason op de juiste plek. Wij zijn dé recruitmentafdeling voor de 3 reisorganisaties: Inghams, Esprit Ski en Santa’s Lapland. Wij creëren fantastische vakanties om trots op te zijn. Momenteel recruiten wij voor verschillende functies voor ons winterprogramma. Solliciteer alsjeblieft voor één functie, de functie die jou het meeste aanspreekt. Bij de screening kijken wij of dit het beste aansluit bij je werkervaring, mochten we andere mogelijkheden zien dan stellen we die aan je voor. Ons volledige sollicitatieproces, inclusief het sollicitatiegesprek, is in het Engels. We ontvangen dus ook graag je cv (en eventuele motivatie) in het Engels.

Resort host / Supportmedewerker

Resort host / Supportmedewerker

Ben jij een mensenmens en help jij graag anderen? Dan hebben wij dé baan voor jou! Wij zijn altijd op zoek naar energieke, vriendelijke en betrokken nieuwe collega’s met goede communicatieve vaardigheden. Of je nu leiding geeft aan een team of als solo verantwoordelijk bent voor een hotel, jij staat klaar voor onze gasten. Je zorgt ervoor dat de vakantie soepel verloopt en dat de gasten een onvergetelijke tijd hebben. Bekijk de volledige vacatures voor meer informatie over deze functies.

VIEW CURRENT JOBS
Chefs / Keukenmedewerker

Chefs / Keukenmedewerker

Chefkok of ervaren thuiskok en overweeg je een skiseizoen te werken in het buitenland? Kom werken in één van onze fantastische hotels! Wij bieden verschillende mogelijkheden in de horeca, voor zowel ervaren chefs als ook voor ambitieuze thuiskoks (dankzij onze opleidingsmogelijkheden) hebben wij mooie uitdagingen. We stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de maaltijden en zijn altijd op zoek naar gedreven nieuwe collega’s. Bekijk de volledige vacatures voor meer informatie over deze functies.

VIEW CURRENT JOBS
Animatiemedewerker / Nanny

Animatiemedewerker / Nanny

Met Esprit Ski bieden wij in Frankrijk en Italië vakanties aan inclusief kinderopvang. Als ‘snow ranger’ ga je op pad met de wat oudere kinderen. Als animatiemedewerker bij de miniclub zorg je voor de jongere kinderen van 17 weken tot 3,5 jaar. In deze functie krijg jij de kans om je verder te ontwikkelen, nieuwe vaardigheden te leren en te groeien als persoon. Bekijk de volledige vacatures voor meer informatie over deze functies.

VIEW CURRENT JOBS
Receptiemedewerker / Front office

Receptiemedewerker / Front office

Heb jij een passie voor het leveren van uitstekende service in de hospitality? Dan zijn onze hotels zeker iets voor jou! Wij zoeken gepassioneerde, toegewijde collega’s met en ‘can do, will do’, mentaliteit. Werken in één van onze hotels is een fantastische mogelijkheid om werkervaring op te doen in de hospitality branche in het buitenland. Bekijk de volledige vacatures voor meer informatie over deze functies.

VIEW CURRENT JOBS
Vacatures Santa’s Lapland

Vacatures Santa’s Lapland

Toe aan heel iets nieuws en verrassends? Sluit je aan bij ons team in Lapland en beleef een magische ervaring met de kerstman in zijn geboorteland Fins Lapland. Liefde en passie voor kerst en de feestdagen is een must. Onze gasten komen de kerstman bezoeken in zijn geboorteland, het is dus belangrijk dat jij ten alle tijde het verhaal van de kerstman levendig houdt en dat iedere gast een magisch en speciale vakantie heeft. Naast veel liefde voor kerst is het belangrijk dat je een vrolijke en vriendelijke instelling hebt met constante glimlach op je gezicht. Bekijk de volledige vacatures voor meer informatie over deze functies.

VIEW CURRENT JOBS

Explore

Our Brands

Our Brands

Eligibility

Eligibility

Why Choose Us

Why Choose Us

Inghams
Esprit
Santa's Lapland